Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση

Στο White Dental Spa προσφέρουμε υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών εξατομικευμένες στις ανάγκες σας.

White Spa

Kάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και απολαύστε ένα υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ την ώρα που σας κάνουμε τη λεύκανση!

White House

Eίναι η μέθοδος λεύκανσης με εξατομικευμένα ναρθηκάκια στο σπίτι. Τα φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας για περίοδο 1-3 εβδομάδων. Σας παρέχει ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με τις μεθόδους λεύκανσης στο ιατρείο.

White & Glow

Eίναι ο συνδυασμός του White spa με εξατομικευμένα ναρθηκάκια στο σπίτι. Η λάμπα λεύκανσης του ιατρείου δίνει το αρχικό λευκό αποτέλεσμα και τα ναρθηκάκια στο σπίτι συμβάλουν στη σταθεροποίηση και ενίσχυση του αποτελέσματος.

Instant White

Είναι η μέθοδος λεύκανσης στο ιατρείο. Σε περίπου μία ώρα είστε σε θέση να απολαύσετε ένα υπέροχο λαμπερό χαμόγελο.

Pearly White

O απόλυτος τρόπος λεύκανσης. Προσφέρει το maximum αποτέλεσμα και αποτελεί συνδυασμό της λεύκανσης στο ιατρείο και της χρήσης ναρθήκων λεύκανσης στο σπίτι.

Digital Smile Design (DSD)
Ο ψηφιακός σχεδιασμός του χαμόγελου και η προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος είναι μια πολύ χρήσιμη τεχνική. Μας επιτρέπει την αποδοτικότερη επικοινωνία των επιθυμιών σας και του ¨οράματός¨ μας για το νέο σας χαμόγελο. Πριν γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση στα δόντια σας, είστε σε θέση να δείτε το αποτέλεσμα που σχεδιάσαμε και προτείνουμε για το νέο σας χαμόγελο.