Νικήτας Μορδοχάι

DDS, Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2001. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έγινε εμφανής η κλίση μου στην αποκαταστατική οδοντιατρική. Αποφάσισα λοιπόν να ταξιδέψω στις Η.Π.Α. και να συνεχίσω τις σπουδές μου στην Προσθετική (μέρος της οποίας είναι και η Αισθητική Οδοντιατρική) σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στον τομέα αυτό, το University of Southern California, στο Los Angeles.

 

Επί σχεδόν 10 χρόνια ήμουν κλινικός εκπαιδευτής / επιστημονικός συνεργάτης διδάσκοντας τους φοιτητές οδοντιατρικής στο U.S.C. και στη συνέχεια τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Προσθετικής στο Α.Π.Θ.

 

Από το 2012 είμαι ο επίσημος εκπαιδευτής σε αμερικάνικη εταιρεία εμφυτευμάτων στην Βόρεια Ελλάδα.

 

Επίσης, είμαι τακτικά προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια σε ποικίλη θεματολογία της Προσθετικής και έχω δημοσιεύσει άρθρα σε ξένα επιστημονικά περιοδικά.

 

Αισθάνομαι ενθουσιασμένος με την εντελώς διαφορετική και πολύ πιο σύγχρονη ατμόσφαιρα που προσφέρει το White Dental Spa. Έχοντας ζήσει επί 5 χρόνια στο Los Angeles, στην καρδιά του Beverly Hills και του Hollywood και παράλληλα διατηρώντας την ελληνική και ευρωπαϊκή φιλοσοφία περί αισθητικής και φυσικότητας, είμαι σε θέση να παράσχω πλήρως εξατομικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες για κάθε πελάτη μας.